Зіркові скандали
Подобається

Фіналістка «Голосу Країни» розповіла, чому розійшлася з Потапом!

18/07/2016     Автор: Катерина Гук
Фіналістка «Голосу Країни» розповіла, чому розійшлася з Потапом!

Фіналістка популярного українського талант-шоу "Голос Країни" вперше розповіла про розставання з Потапом і чотирирічну боротьбу з депресією.

На честь гучної прем'єри кліпу "9 життів" журнал "Арт-Мозаїка" представив перше розгорнуте інтерв'ю з Тетяною Решетняк, передає Корупція.Стар

Головна героїня номеру, позбувшись від нав'язаних їй стереотипів, відверто розповіла, чому не склався їх творчий тандем з Потапом, про період "депресивного листопада" у власному житті і про початок нового шляху з Аланом Бадоєвим.

"Коли я почала займатися духовними практиками, все почало змінюватися, — зазначила Тетяна Решетняк. — У мене накопичився певний життєвий багаж досвіду і знань, який вимальовується в піснях. І" 9 життів "- якраз та сама, знакова для мене пісня: я сама як кішка, і моя творчість перероджувалася, як у кішки, дев'ять разів. Я вірю, що це дев'яте життя у мене буде з Аланом і почнеться з цієї композиції ".

Нагадаємо, що ще недавно Тетяну пов'язували творчі стосунки з її наставником на проекті "Голос країни", який після шоу запропонував артистці зайнятися її продюсуванням. Однак тандему не вийшло.

"Нам довелося записати одну пісню, щоб зрозуміти, що ми не підходимо один одному. Буває так: прекрасний, талановитий продюсер, та й артист начебто непоганий, але немає контакту … Тому ми вирішили відпустити один одного", — розповіла Тетяна Решетняк.

Розставання з продюсером викликало у співачки відчуття дежавю, кілька років тому вона прийняла рішення піти в нікуди з популярної групи "Гарячий шоколад":

"Це була авантюра: я йшла в нікуди. Чотири роки я писала пісні і практично ніде не з'являлася", — прокоментувала виконавиця.

maxresdefault h1ENYnzwp_I