Новини про зірок
Подобається

Зірка серіалу «Щасливі разом» відкрив шокуючу правду зі свого особистого життя (фото)

17/07/2016     Автор: Катерина Гук
Зірка серіалу «Щасливі разом» відкрив шокуючу правду зі свого особистого життя (фото)

Віктор Логінов розповів, що зараз він щасливий разом зі своєю новою коханою.

Відомий актор Віктор Логінов поділився в програмі "Ранок з Україною" з Миколою Матросовим і Володимиром Остапчуком на каналі "Україна" подробицями особистого життя, повідомляє Корупція.Стар

У популярного актора, зірки комедійного серіалу "Щасливі разом", Віктора Логінова довго не складалося особисте життя. Логінов, якого глядачі звикли бачити радісним і веселим на екрані, в житті так і не зміг знайти справжнього щастя. Віктор тричі був одружений, але цим трьом шлюбам не судилося тривати довго.

Ексклюзивно в програмі "Ранок з Україною" актор зізнався, що він не шкодує про своє минуле і вдячний долі за життєвий досвід. За словами Логінова, він підтримує дружні відносини з усіма своїми екс-дружинами. "Ні діти, ні іпотека не можуть утримати двох людей разом. Тільки любов. Ну, що було, то було. Ми живемо один раз, і не варто після розставання тримати злість один на одного", – поділився актор.

Віктор Логінов розповів, що зараз він щасливий разом зі своєю новою коханою, ім'я якої поки тримає в таємниці. Актор натякнув, що він навіть замислюється про весілля зі своєю обраницею. "Мені сорок років, я хочу жити. Все, що сьогодні є в моєму житті – це любов, діти і робота. З моєю коханою ми зустрілися на знімальному майданчику. А хто знає, може, буде і четверте весілля!", – заінтригував актор.

4_main