Новини про зірок
Подобається

Майкл Джексон хотів одружитися на 12-річній дівчинці — ЗМІ (фото)

17/07/2016     Автор: Катерина Гук
Майкл Джексон хотів одружитися на 12-річній дівчинці — ЗМІ (фото)

Співакові сподобалася маленька актриса, яка була дочкою його британського приятеля

Стали відомі цікаві факти з біографії короля поп-музики Майкла Джексона. Виявилося, що незадовго до смерті він хотів одружитися на 12-річній дівчинці, яка була дочкою його друга. Шокуючу правду розкрив особистий лікар співака Конрад Мюррей, — повідомляє Корупція.Стар

За його словами, співакові сподобалася маленька актриса, яка була дочкою його британського приятеля. Співак познайомився з нею, коли тій було 5 років. Ім'я дівчинки не повідомляється.

Конрад також сказав, що Джексон сам дозволив розповісти про це громадськості після його смерті: "Майкл був небезпечний для дітей", — заявив Мюррей в одному з інтерв'ю.

Так само, за словами Мюррея, один з найближчих родичів "зрадив Майкла" і той попросив захистити його сім'ю від цієї людини, якщо з ним щось трапиться. Він каже, що поп-король вважав його своєю родиною, і в його книжці, яка вийде на днях, можна буде прочитати всі відповіді на питання.

Відомо, що доктора Конрада Мюррея визнали винним у смерті Майлка Джексона, адже він неправильно виписав йому препарати, через що співак помер в 2009 році. Чоловік відбув половину з чотирирічного терміну у в'язниці.

Нагадаємо, Майкл Джексон двічі поставав перед судом за звинуваченням у розбещенні малолітніх, але обидва рази був виправданий. Після смерті поп-ідола була знайдена його колекція дитячого порно, що відразу викликало сумніви в його невинності в попередніх справах.

19_main