Новини про зірок
Подобається

Студія Warner Bros. зніме дев’ятий фільм про Гаррі Поттера

15/07/2016     Автор: Катерина Гук
Студія Warner Bros. зніме дев’ятий фільм про Гаррі Поттера

У прийдешні плани студії Warner Bros. практично неможливо повірити, проте, вони збираються зробити щось зовсім божевільне і ризиковане.

Як відомо, франшиза про Гаррі Поттера — це вісім приголомшливих за своєю красою і змістом фільмів, на якій виросло ціле покоління. Але крім того, що це улюблена історія мільйонів людей по всьому світу, це ще і відмінний заробіток для студії, яка займалася її виробництвом, передає Корупція.Стар

Знову трохи підзаробити компанія вирішила на зйомках спін-офф «Гаррі Поттера» — «Фантастичні істоти і місця їх проживання», де головну роль виконує Едді Редмейн.

Однак спін-оффи — це все-таки не зовсім те, що потрібно фанатам, і тому Warner Bros. зважилася на «хід конем» — зняти дев'ятий фільм про Гаррі Поттера! Як стало відомо пресі, компанія Warner Bros. зареєструвала торгову марку Harry Potter and the Cursed Child, яка дає студії виключне право на зйомки фільмів і випуск іграшок за їх мотивами. З цього випливає, що зовсім скоро на великих екранах ми знову зможемо поринути в чарівний світ магії.

Правда, деталі проекту поки що тримаються в найсуворішому секреті. Відзначимо, що «мама Гаррі Поттера» Джоан Роулінг, коли публікувала п'єсу «Гаррі Поттер і Прокляте дитя» (на основі якої поставили скандальну виставу в Лондоні), говорила, що вона категорично проти нових фільмів, а значить, їх не варто очікувати.

Але, схоже, Warner Bros. вважає інакше. Як вам здається, чи вдасться Warner Bros. зібрати в новому фільмі колишній такий улюблений всім нам склад?