Зіркові скандали
Подобається

Скандал: у Брежнєвої і Меладзе розгорівся конфлікт (ФОТО)

15/07/2016     Автор: Яна Романська
Скандал: у Брежнєвої і Меладзе розгорівся конфлікт (ФОТО)

Справжній скандал розгорівся в елітному мікрорайоні на Подолі в Києві. Нібито двом зоряним мешканцям будинку по вул. Воздвиженська, 48 завадив розважальний заклад на першому поверсі новобудови. 

Повідомлення цьому конфлікті з'явилося на сторінці Hashtag bar в "Фейсбуці", передає Корупція.Стар 

Так, в середу, 24 лютого вони були змушені закритися посеред дня нібито через погрози: 

"Люди, схожі на Брежнєву і Меладзе вже відсвяткували весілля в Італії, повернулися і вирішили, що потрібно це заклад закрити. Нацьковують своїх охоронців і ментів", — написали співробітники в соцмережі. 

Це повідомлення зі сторінки Hashtag bar на наступний день зникло, так як керівництво сподівається вирішити питання мирним шляхом. 

3050d9c3c176943566268fe796860456

"Країна" зв'язалася з представниками кафе для з'ясування обставин. Там нам розповіли: 

"Прийшли двоє в цивільному, документи не пред'явили, представилися, як люди Костянтина і сказали, що завдання одне — бар закрити. Причин не пояснили. Ми відразу провели консультації з юристами і сподіваємося на цивілізований діалог. Сьогодні працюємо в звичайному режимі".

На момент написання статті ні Віра, ні Костянтин не прокоментували, що відбувається. 

Нагадаємо, що співачка Брежнєва купила пентхаус на Воздвиженці восени в 2013 році за 350 тис. Доларів. За словами місцевих жителів, незабаром до неї переїхав композитор і продюсер Меладзе. А в жовтні пара офіційно розписалася на одному з курортів Італії.