Звездные скандалы
Подобається

Папарацці зняли нічний танець Пугачової і Ніколаєва (ФОТО)

15/07/2016     Автор: Катерина Гук
Папарацці зняли нічний танець Пугачової і Ніколаєва (ФОТО)

 Папарацці зняли, як відпочиває Алла Борисівна в Юрмалі. Днями Примадонна станцювала зі співаком Ігорем Ніколаєвим.

Коли чоловік Пугачової Максим поїхав на роботу до столиці, Алла Борисівна, залишивши двійнят на нянь, вирушила з подругою та Ігорем Ніколаєвим на вечерю в ресторан, передає Корупція.Стар

Судячи з усього, посиділи вони добре. Після вечірки фотографи встигли зафіксувати на свої камери, як Пугачова і Ніколаєв пустилися в танок прямо на вулиці. Нещодавно ми писали про те, що цікаві журналісти дізналися, що Aллa Пугaчовa і її чоловік Maкcим Гaлкін тaємнo відвідують кaзинo в Лaтвії.

У вівторок сімейна пара була помічeна біля кaзинo в Pизі. B цей дeнь співачці нe пoщастилo зa cтoлoм, на відміну від її чоловіка.

  Раніше ми повідомляли про те, що Алла Пугачова і Максим Галкін відпочивають в Юрмалі разом з дітьми. Не встигла зоряна сім'я заселитися на віллу, як їх атакували папараці.

Фотографи прагнуть закарбувати всі подробиці літнього відпочинку Примадонни. Однак їй це набридло, і вона зважилася на активні дії. Пугачова попросила садівника спиляти всі нижні гілки у дерев, що оточують віллу. Тепер надокучливі фотографи не можуть забратися на дерева і сфотографувати те, що відбувається за огорожею.

1468574121_2 1468574084_1 (1)