Новини про зірок
Подобається

Оце так новина! Роль апостола Петра запропонували чорношкірому акторові

14/07/2016     Автор: Катерина Гук
Оце так новина! Роль апостола Петра запропонували чорношкірому акторові

Британському акторові Чиветелу Еджіофору, відомому за драмою «12 років рабства», запропонували зіграти апостола Петра у фільмі американської студії The Weinstein.

Картину, засновану на Євангелії, присвятять життя Марії Магдалини, повідомляє The Wrap. Стрічка вийде в прокат в 2017 році, передає Корупція.Стар

Головну роль виконає Руні Мара, а Хоакін Фенікс повинен втілити на екрані образ Ісуса Христа. Фільм поки мають намір поширювати тільки на внутрішньому ринку.

Голлівудські продюсери не часто запрошують афроамериканців на роль білих людей. Один із прикладів — Карл Андерсон, який зіграв Юду Іскаріотського в екранізації мюзиклу «Ісус Христос — суперзірка» 1973 року.

 В даний час гаряче обговорюються можливі зйомки Ідріса Ельби в бондіані (в головній ролі) і гра Номи Думезвені в спектаклі «Гаррі Поттер і прокляте дитя» (в ролі Герміони). Найчастіше в фільмах з'являлися білі актори в ролях азіатів, арабів чи афроамериканців, за що Голлівуд неодноразово піддавався нападам (так зване «відбілювання»).

Наприклад, корінну індійку Барсову Лілію в картині «Пен: Подорож в Нетландію» (2015) зіграла Руні Мара, а роль перського поета Джалаледдін Румі (2017-2018) запропонували Леонардо Ді Капріо.

Апостол Петро — один з 12 послідовників Ісуса Христа. Єврей за походженням, названий при народженні Симон (Шимон), він отримав ім'я Кифа або Петро, ​​що означає «камінь». Вважається, що апостол Петро — засновник католицької церкви і перший Папа Римський.