Новини про зірок
Подобається

Лідер «Океану Ельзи» отримав головну роль у кіно

14/07/2016     Автор: Катерина Гук
Лідер «Океану Ельзи» отримав головну роль у кіно

Незмінний лідер української рок-групи "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук зніметься у фільмі відомого режисера Романа Балаяна "Ангел".

 Зйомки картини заплановано на травень наступного року і будуть проходити в Києві. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Супутник, передає Корупція.Стар

"У мене є сценарій, робота над фільмом повинна була початися восени, головну роль в якому повинен зіграти лідер української рок-групи" Океан Ельзи "Святослав Вакарчук", — розповів Балаян агентству "Новини-Вірменія".

За його словами, через світового турне співака (в рамках якого Вакарчук побував також і в Єревані), зйомки були перенесені на травень. Балаян не став розкривати всі подробиці свого нового проекту, а лише обмовився про те, що він розповідає про непросту долю 17-річної дівчини.

"Дівчина перебуває в божевільні, і щороку тікає звідти. До фіналу з'ясовується, що вона зовсім і не божевільна", — поділився режисер. Роман Балаян — відомий радянський і український кінорежисер вірменського походження.

У фільмографії Балаяна близько півтора десятка режисерських робіт, в тому числі: "Польоти уві сні і наяву" (1982 р), "Бережи мене, мій талісман" (1986 р), "Ніч світла" (2003 р), "Райські птахи" (2008 р).

Нагадаємо, нещодавно знаменитий російський тележурналіст Леонід Парфьонов назвав Вакарчука скарбом України.