Новини про зірок
Подобається

Колишня дружина Федора Бондарчука вперше показала фото тяжкохворої дочки (ФОТО)

14/07/2016     Автор: Яна Романська
Колишня дружина Федора Бондарчука вперше показала фото тяжкохворої дочки (ФОТО)

Колишня дружина Федора Бондарчука довгий час не публікувала фото зі своєю дочкою. Нещодавно Світлана все ж вирішила показати підписникам, як виглядає її дитина.

У своєму акаунті в "Інстаграмі" Бондарчук опублікувала знімок разом зі своєю дочкою. Дівчину звуть Варвара і вона страждає від церебрального паралічу, передає Корупція.Стар

Страшний діагноз Варі поставили відразу після її народження. Дівчинку одразу перевезли в спеціалізовану німецьку клініку. Світлана вирішила, що для дитини так буде краще, адже в Росії тоді не було умов для лікування дітей з таким діагнозом.

Пізніше Варвару перевезли до Сполучених Штатів. Там дівчинка вчиться в закладі для дітей з подібними захворюваннями.

Бондарчук розповіла, що вона зараз рідко бачиться з дочкою. Через це підписники розкритикували жінку, звинувативши її в тому, що вона кинула тяжкохвору дитину. Сама Світлана поки що не коментує ситуацію.

Також користувачі соцмереж звинуватили Бондарчук в тому, що вона навмисно приховувала Варвару, щоб не "нашкодити" свою репутацію. Світлана дійсно рідко розповідала про дочку і практично не показувала її фотографій до недавнього часу.

66a8a2cb796ef8f5d4d72c01e1956450