Новини про зірок
Подобається

Катерина Осадча залишилася в Парижі без сукні (фото)

14/07/2016     Автор: Катерина Гук
Катерина Осадча залишилася в Парижі без сукні (фото)

Робота на Тижні високої моди в Парижі, яку з року в рік висвітлює "Світське життя", почалася для Осадчої з неприємності. Перед початком показів телеведуча залишилася без свого продуманість до дрібниць наряду.

Як з'ясувала "КП" в Україні ", для зйомок ексклюзивного репортажу стилісти телепроекту підібрали для провідної елегантне плаття-туніку з нової колекції Андре Тана. Але вже після прильоту в Париж, потягнувшись в літаку за ручною поклажею, Катя на полиці чемодан з творінням Тана НЕ виявила. Разом з ним зникли взуття і повний набір косметики телезірки. Вціліла лише капелюх, тому що була в окремій коробці. в надії, що хтось із пасажирів забрав її багаж помилково, телеведуча звернулася в авіакомпанію. Але ручну поклажу так і не повернули, повідомляє Корупція.Стар

Що робити, якщо покази починаються вже через годину? Катерина Осадча вирушила на "реактивний" шопінг по паризьким магазинам. Менше ніж за годину зібратися для зйомки Тижня моди? Завдання здавалася нездійсненною.

— Це не перший такий досвід в моєму житті, — зізнається телеведуча. — 7 років тому в шляху на Віденський бал загубився мій багаж з бальних сукнею — і хоча авіакомпанія його повернула через кілька днів, але для зйомки балу мені довелося оперативно шукати заміну сукні в австрійському бюро прокату. З тих пір я не здаю в багаж наряди для зйомок, коли лечу день в день. Але в цей раз пропав валізу з ручної поклажі! Цього я ніяк не очікувала. Добре, що Париж не підвів. Виручив магазин демократичною марки, які не представленої в Україні, де плаття було куплено всього за 20 євро. А ніхто і не помітив, навіть більше — за свій вид українська телеведуча навіть отримала кілька компліментів від дизайнерів і моделей.

— Тут важливо, як подати одяг, — каже Катя. — Досвід в модельному бізнесі допоміг мені піднести наряд за 20 євро як дизайнерський.

 

 

Пэрис Хилтон и наша Катерина стали в Париже товарищами по несчастью. У обеих авиакомпании увели чемоданы.
 

А ось на благодійному балу, який на наступний день після прильоту Осадчої в столицю моди організовувала топ-модель Наталія Водянова, Катерина блищала в вечірній сукні від Ольги Навроцької. Образ удостоївся компліментів і від дизайнера Марка Джейкобса, і актриси Міли Йовович, і Періс Хілтон. Цікаво, що американська тусовщиця опинилася "товаришем по нещастю" — вона також шукала собі вбрання для балу за кілька годин до початку, тому як авіакомпанія, якій вона летіла з Ібіци, втратила її валізу. Шопінг Періс, мабуть, також вдався, оскільки на балу вона блищала в напівпрозорому платті, розшитому золотими паєтками.

Господиня балу Наталя Водянова знімальній групі "Світського життя" зраділа. Справа в тому, що в далекі 90-ті Наталя і Катерина разом починали модельну кар'єру, представляли одне агентство і навіть жили в одних знімних апартаментах в Парижі.

— Наталя прийшла в агентство на декілька місяців пізніше мене, — згадує Осадча. — У середовищі російськомовних моделей було прийнято допомагати один одному. Пам'ятаю, всі стикалися з одними і тими ж проблемами: як орієнтуватися в Парижі, як встигати на кастинги в різних куточках міста, де найближчий недорогий супермаркет. Ми допомагали один одному, ходили по черзі в пральню.

З тих пір багато чого змінилося, але при зустрічі Катерина і Наталя раді згадати минулі часи і порадіти успіхам один одного.