Новини про зірок
Подобається

Катерина Осадча стала жертвою нахабних крадіїв (фото)

14/07/2016     Автор: Катерина Гук
Катерина Осадча стала жертвою нахабних крадіїв (фото)

У ведучої поцупили дизайнерську сукню просто з ручного багажу.

Незмінна ведуча програми "Світське життя" Катерина Осадча, у купальнику показала відпочинок в Одесі, стала жертвою грабіжників. Так, коли ведуча летіла на Тижні високої моди в Парижі, у неї поцупили дизайнерську сукню-туніку від Андре Тана просто з ручного багажу. Читайте також: Осадча порадувала прихильників світлиною у фаті Разом з вбранням зникли взуття і повний набір косметики телезірки. Вцілів лише капелюх, тому що була в окремій коробці, повідомляє Корупція.Стар

"Це не перший такий досвід в моєму житті. 7 років тому дорогою на Віденський бал загубився мій багаж з бальною сукнею — і хоча авіакомпанія його повернула через кілька днів, але для знімання балу мені довелося оперативно шукати заміну сукні в австрійському бюро прокату. Відтоді я не здаю в багаж вбрання для знімань, коли лечу день в день. Але цього разу пропала валіза з ручного багажу! Цього я ніяк не очікувала", — поділилася Осадча. Читайте також: "Наречена" Осадча показала архівні світлини з весілля Тож зірці довелося буквально за декілька годин шукати заміну злощасному вбранню. За словами Катерини, її виручив магазин демократичної марки, яка не представлена в Україні.

Сукня там обійшлася Осадчій всього за 20 євро. "Тут важливо, як подати одяг. Досвід в модельному бізнесі допоміг мені піднести вбрання за 20 євро як дизайнерське", — пояснила Осадча. 

81