Новини про зірок
Подобається

Фіналістка «Х-фактора» зіграє вампіршу (ФОТО)

14/07/2016     Автор: Катерина Гук
Фіналістка «Х-фактора» зіграє вампіршу (ФОТО)

Аліна Паш спробує себе в новому амплуа.

Фіналістка "Х-фактор-6" Аліна Паш та переможець "Україна має талант-3" Віталій Лузкар стали героями нового шоу "Дім таємнічіх пригод" і готуються зіграти ролі вампірів. Віталій займеться фокусами, а Аліна виконає композиції, створені спеціально для цього проекту, передає Корупція.Стар

— У нашому новому шоу ми зробимо натяк на мюзикл, об'єднаємо вокал з танцями і цирком на театральній сцені, — розповідає режисер-постановник шоу Костянтин Томільченко.

"Дім таємнічіх пригод" (глядачі його побачать у вересні) — це історія хлопця-туриста Алекса, який збився з маршруту і випадково забрів в таємничий будинок. Там він зустрічається з загадковими і містичними мешканцями будинку, серед яких — мовчазний і зарозумілий вампір Віталій Лузкар, а також гарна, зваблива, але в той же час небезпечна вампірша Аліна Паш.

— Це буде щось нове і для мене, і для глядачів, Але головне — це буде красиво і смішно, — стверджує Аліна Паш. — У вампірів є своєрідна філософія. Вона мені чимось близька. Думаю, у мене вийде подружитися з цим амплуа.

Віталій зараз старанно працює над розробкою нових фокусів та ілюзійного реквізиту.

24185835 24185834