Зіркові скандали
Подобається

Чоловіки та кокаїн: скандальна правда про гріховні пристрасті Лоліти

14/07/2016     Автор: Катерина Гук
Чоловіки та кокаїн: скандальна правда про гріховні пристрасті Лоліти


Відома співачка, актриса, телеведуча та «жінка без комплексів» – Лоліта Мілявська! 

Зараз вона щаслива у шлюбі з тенісистом Дмитром Івановим, молодшим за неї на 12 років. Це вже п’ятий офіційний шлюб співачки, передає Корупція.Стар

Народилася Лоліта у містечку Мукачево, що на Закарпатті. Дитинство провела у Львові. Батьки розвелися дуже рано і маленька Лола більше часу проводила з бабусею, аніж з мамою, яка постійно працювала. Коли вона виросла доля повторилася – єдину доньку Єву зірка залишила в Україні з мамою, а сама працює у Росії.

У 1985 році Лоліта закінчила Тамбовський університет. У студентські роки вона знайомиться зі своїм майбутнім чоловіком актором Олександром Бєляєвим. Саме з ним вона переїжджає до Одеси. Але шлюб був недовгим –всього один рік. Адже артистка захотіла поїхати підкорювати Москву.

Згодом у 1986 році майбутня співачка виходить заміж за Віталія Мілявського. Пізніше артистка назвала шлюб фіктивним, для прописки.
Третім чоловіком Лоліти  став відомий Олександр Цекало. В результаті любовного союзу народився творчий проект кабаре-дует «Академія», який став мега популярним! Але після 12 ти років шлюбу Олександр і Лоліта розлучаються.

У 1999 році у Олександра і Лоли з’являється на світ дочка Єва. Маля залишається з бабусею у Києві. А зірка і ділі підкорює сцену, тільки вже сольно. Згодом Мілявська розповіла, що у доньки – аутизм.
Лоліта Мілявська перша зірка на пострадянському просторі, яка відверто зізналась, що примає кокаїн!

Без кохання та уваги чоловіків Лоліта не уявляє свого життя!
У 2004 році Лоліта знову одружилася. На цей раз з бізнесменом Олександром Зарубіним. Він працював заступником голови Пенсійного фонду Росії. Лоліта заявила, що хоче розлучитися публічно на зйомках свого ток-шоу, бо зрадила чоловікові.

Зараз зірка щаслива у своєму п’ятому шлюбі з молодим спортсменом Дмитром Івановим, колись відомим російським тенісистом.