Анфіса Чехова вже не та: Телезірка не посоромилася показати своє тіло (фото)

14/07/2016     Автор: Катерина Гук
Анфіса Чехова вже не та: Телезірка не посоромилася показати своє тіло (фото)

Теле-зірка добряче схудла і показала нове Селфі в роздільному бікіні.

Фігура Анфіси Чехової завжди в полі зору, тим більше, що вона у неї далеко не ідеальна. Але, як би там не було, сама телеведуча і актриса в одній особі неодноразово заявляла, що любить себе такою, яка вона є і не збирається нічого міняти, передає Корупція.Стар

 Зараз Чехова з чоловіком і сином відпочиває в одному з кращих готелів Греції і день у день ділиться свіжими фотографіями в Інстаграмі.

На цей раз Анфіса зробила Селфі в купальнику перед дзеркалом у ванній і підписала його так: «Вирішила розбавити свою красиву грецьку стрічку простим таким Селфі в дзеркалі під назвою:" Явище пупка народу "! І поки ви його розглядаєте, ми їдемо в рибальське село ловити свіжу рибу. Я її не люблю, але лікарі мені все інше заборонили … P.S. Я не худну! Лікарі мені прописали дієту для здоров'я, а не для схуднення! Заради схуднення, я б пальцем об палець не вдарила! ».

Судячи зі слів Анфіси Чехової, вона сидить на дієті, правда не для того щоб худнути, хоча виходить, що ненароком вона все-таки позбавляється від зайвої ваги і це видно неозброєним поглядом.

1468486964_chehova