Новини про зірок
Подобається

Актор з «Кадетства» впав у депресію і захворів на анорексію (ФОТО)

14/07/2016     Автор: Катерина Гук
Актор з «Кадетства» впав у депресію і захворів на анорексію (ФОТО)

Актор Павло Бессонов, що став відомим після ролі Перепечко в серіалі "Кадетство", розповів про те, як склалося його життя після розлучення з дружиною. Павло впав у депресію і дуже схуд.


Після закінчення зйомок "Кадетства" у всіх акторів доля склалася по-різному. Багато перестали спілкуватися один з одним, хтось взагалі закинув кінокар'єру, деякі продовжують зніматися в серіалах і фільмах, передає Корупція.Стар

Павло є одним з тих, у кого акторська кар'єра після "Кадетства" пішла на спад. Близько трьох років тому Бессонов офіційно узаконив відносини з коханою і після цього перестав з'являтися на телеекранах. Юнак до недавнього часу не розповідав про особисте життя журналістам. З'ясувалося, що Павло вже розлучився і зараз подумує про повернення в кіно.

Безсонов розповів, що після "Кадетства" хотів відійти від образу наївного пухкого хлопчика, так як його в основному сприймали саме так. Актор відмовлявся від багатьох ролей і встиг попрацювати адміністратором салону краси, продавцем кульок, а також намагався відкрити власний бізнес. Зараз Павло хоче відпочити в Іспанії після року важкої роботи.

Актор з небажанням розповідає про стосунки з екс-дружиною Зінаїдою Мартинової. Молоді люди познайомилися в 2010 році і через два роки вирішили одружитися. Пара хотіла дітей, але вони так і не стали щасливими батьками. У наприкінці 2015 Павло і Зінаїда розлучилися.

За словами Безсонова, він до цих пір переживає через розрив відносин з коханою дівчиною. Після розлучення актор кілька місяців не покидав свою квартиру, не міг нормально їсти. Лікарі повідомили Павлу, що у нього розвинулася анорексія — він сильно схуд.

Тільки останнім часом молода людина змогла взяти себе в руки і зараз намагається повернутися до нормального життя. Але депресія у актора ще не пройшла. Павло розповів, що після офіційного розриву відносин Зінаїда поміняла ім'я та прізвище в своєму паспорті.

Зараз актора від переживань відволікають мрії про кіно. Безсонов хоче стати режисером і зняти молодіжну комедію. Павло вже почав писати сценарій разом зі своїми друзями. Подробицями майбутнього фільму Павло поки ділитися не хоче.

3ef3c6dace5d9c827abc06237a60e81f uzn_1395232435