Зіркові скандали
Подобається

Учасниці «ВІА Гри» вийшли на сцену майже голі (фото)

13/07/2016     Автор: Катерина Гук
Учасниці «ВІА Гри» вийшли на сцену майже голі (фото)

Учасниці гурту "ВІА Гра" Настя Кожевникова, Міша Романова та Еріка Герцег здивували шанувальників на сторінці в Instagram надто відвертими нарядами. Для виступу на фестивалі Лайми Вайкуле в Юрмалі дівчата обрали сміливі сукні.

На сторінці в соцмережі Міша Романова поділилася знімком, на якому демонструє довгі ноги. Передплатники запідозрили, що вона забула про нижню білизну, передає Корупція.Стар

Еріка Герцег у більш "стриманому" вбранні засвітила груди. На фото Анастасія Кожевнікова позує в скромному в порівнянні з Ерікою і Мішею платті з принтом зебра.

Шанувальники відзначили, що дівчатам варто переглянути гардероб: "Наряди вже більш ніж відверті, у всьому міра повинна бути, але тут, як видно, вже перебір", "Люблю групу" Віа Гру "але ці сукні жахливі", "Міша вічно без трусів "," Скоро вже голі будуть артисти на сцену виходити "," це найжахливіші ваші сукні. так дешево "," це вульгарно, а не сексуально "," найяскравіші — Грановська і Брежнєва, це так ліхтарики ", — прокоментували користувачі .

1_558