Новини про зірок
Подобається

Сестра Кім Кардашьян звільнила мати через коханого (фото)

13/07/2016     Автор: Катерина Гук
Сестра Кім Кардашьян звільнила мати через коханого (фото)

Мати і дочка сильно посварилися

Сім'я Кайлі Дженнер не в захваті від її відносин з репером Тайгой. Щоб мати Кріс Дженнер відстала від неї зі своїми моралями, вона вирішила просто звільнити її. Як виявилося, Кайлі набридло, що мати тільки розповідає, як їй жити, але свою увагу концентрує на інших родичів, повідомляє Корупція.Стар

"Кріс сконцентрувала увагу на Робі з Блек, кар'єрі Кендалл і, звичайно ж, Кім. Кайлі відчуває, що Кріс як менеджер просто не займається розвитком її кар'єри, а тому вона вирішила найняти нову команду керівників", — розповів інсайдер. Проблеми в стосунках матері і дочки почалися ще тоді, коли Роб — улюбленець Кріс — почав зустрічатися з Блек Чайної, давнім ворогом Кайлі і матір'ю дитини її бойфренда Тайги. Багато років Кайлі благала мати запустити її власний реаліті-проект, але Кріс все відкладала це на потім. Зате зараз подумує почати знімати реаліті-шоу про життя Роба і Блек, які чекають дитину.

"Коли стало відомо про власний шоу Роба, Кайлі відчула гірку образу на матір. Їй набридло жити в тіні родичів, і вона звинувачує у всьому Кріс. Останньою краплею в рішенні Кайлі стало те, що Кріс категорично налаштована проти Тайги. Мати і дочка посварилися, і остання сказала, що Кріс несправедлива до неї, тому що всіх дітей, крім неї, вона підтримує. Зараз вони не спілкуються навіть ", — розповів інсайдер.

images (4)