Новини про зірок
Подобається

Мадонна боїться, що їй доведеться лікувати сина від алкоголізму (фото)

13/07/2016     Автор: Катерина Гук
Мадонна боїться, що їй доведеться лікувати сина від алкоголізму (фото)

Співачка знову посварилася з сином Рокко

Після півроку сварок і примирень, судових розглядів і повернення додому, співачка Мадонна після нетривалого перемир'я знову посварилася з сином Рокко. Причиною стало захоплення п'ятнадцятирічного підлітка випивкою. "Побачивши фото того, як Рокко випиває алкоголь в Лондоні, Мадонна прийшла в лють. Майже тиждень він не випускав пляшку з рук, і вона боїться, що їй доведеться лікувати сина від алкоголізму", — розповіло джерело, наближене до артистки, повідомляє Корупція.Стар

Мадонна тут же подзвонила колишньому чоловікові Гаю Річі і зробила йому сувору догану за те, що не дивиться за сином. Вона дала йому зрозуміти, що не збирається махнути на сина рукою і повністю довіряти його батькові, який дуже зайнятий своєю роботою і іншою родиною. Винуватцеві скандалу Рокко також дісталося, але він навіть не слухав матір — після недовгої перепалки просто поклав трубку. Не виключено, що співачка знову піде в суд, щоб домогтися одноосібної опіки над підлітком і забрати його в Америку, якщо екс-чоловік не буде більш уважний до сина.

"Їй треба було докази потурання Гая, і вона їх отримала" — розповів інсайдер. Тим більше що споживати алкоголь згідно з британськими законами можна з шістнадцяти років, і стільки виповниться Річі-молодшому 11 серпня. Мадонна боїться, що син і зовсім відіб'ється від рук і "піде по похилій".

20_main