Зіркові скандали
Подобається

Ксенія Бородіна і Курбан Омаров таємно зустрічаються (фото)

13/07/2016     Автор: Катерина Гук
Ксенія Бородіна і Курбан Омаров таємно зустрічаються (фото)

У відносинах Ксенії Бородіної і Курбана Омарова відбувається щось загадкове і незрозуміле. Здавалося, розкол в сім'ї очевидний — пара перестала публікувати спільні фотографії, що демонструють ідилію, не визнаються один одному в любові привселюдно і не з'являються разом на людях.

Проте, самі Ксенія і Курбан  вважають за краще не коментувати події, що відбуваються в їхній родині, і ми можемо лише гадати, що там відбувається насправді, передає Корупція.Стар

Наближені до Бородіної і Омарова не так давно розповідали, що подружжя познімали обручки і навіть вирішили тимчасово пожити окремо. Але, здається, примирення пари може відбутися в найближчому майбутньому. На такі припущення наштовхує той факт, що днями Ксюшу і Курбана бачили разом в одному з ресторанів міста.

За словами очевидця, чоловік і жінка трималися за руки, а на безіменному пальці Курбана знову з'явилася обручка. «Вчора бачив Ксенію Бородіну і Курбана Омарова в одному із закладів міста Москви. Вони сиділи разом, говорили про їх дитину, більше нічого не почув, охорона попросила покинути заклад.

Здивувало те, що Курбан тримав Ксенію за руку. І на його руці була обручка! Але Ксенія місцями підвищувала на нього голос », — розповів очевидець тієї зустрічі.

_d1e7c191