Новини про зірок
Подобається

Від чого священик відмовляє Ніколь Кідман (фото)

12/07/2016     Автор: Катерина Гук
Від чого священик відмовляє Ніколь Кідман (фото)

Після раптової смерті батька Ніколь знайшла розраду у вірі

Мрії австралійської актриси Ніколь Кідман і музиканта Кіта Урбана про велику родину можуть "розбитися" об її католицьку віру. Не секрет, що 48-річна знаменитість мріє стати матір'ю. Разом з чоловіком вони виховують семирічну доньку Сандей Роуз і п'ятирічну Фейт Маргарет, але цих дітей їй недостатньо, вона мріє подарувати їм братика або сестричку. "Кожного місяця я сподіваюся, що завагітніла, але цього не відбувається", – говорить актриса. Вихід Ніколь і Кіт знайшли в сурогатному материнстві, але його не схвалює духовний наставник Кідман, католицький священик Ед Стейнер. Після раптової смерті улюбленого батька Ентоні Кідман у вересні 2014 року, Ніколь знайшла розраду у вірі, і стала часто ходити в католицьку церкву, повідомляє Корупція.Стар

"У наших традиціях сурогатне материнство неможливо. Якщо жінка приходить до мене за порадою і говорить про своє бажання або планах мати дитину таким способом, я змушений буду розмовляти з нею про канони нашої церкви. Ми можемо тільки направляти, а людина сама вирішує, що їй робити", – сказав отець Ед Стейнер.

Старша дочка Ніколь Сандей – єдина дитина, якого Кідман народила сама, молодша дочка також з'явилася на світ за допомогою сурогатного материнства. Священнослужитель також заявив, що якщо актриса і її чоловік все ж зважаться, і їх дитина народитися від сурогатної матері, церква з радістю прийме її. "Ця дитина також буде дитям Божим, ми будемо любити його і з радістю охрестимо. У нас вже були пари, які зважилися на сурогатне материнство, ми не відлучаємо через таке від церкви", – заявив священик.

images (3)