Новини про зірок
Подобається

«Одеська Барбі» в голлівудському фільмі вбила вісьмох людей (фото)

12/07/2016     Автор: Катерина Гук
«Одеська Барбі» в голлівудському фільмі вбила вісьмох людей (фото)

Разом з українкою у фільмі знімався ветеран порноіндустрії

Валерія Лук'янова, більш відома в Україні як "одеська Барбі", зіграла криваву секс-ляльку в голлівудському фільмі жахів "Лялька". За сценарієм Валерія виконує роль дівчини Наташі з ескорт-сервісу, одержимою злом і створеної божевільним лікарем, пише "Таблоид". Вона відчуває спрагу знищення інших і вміє підпорядковувати розум людей навколо, направляючи їх на вбивства заради неї. Протягом фільму Наташа знищить вісьмох героїв, повідомляє Корупція.Стар

Серед інших акторів хоррора значиться 63-річний Рон Джеремі, ветеран порноіндустрії.

За словами Лук'янової, вона отримала велике задоволення від зйомок у фільмі, адже стрічки такого жанру любить з раннього дитинства і завжди мріяла зіграти маніячку. Вікторія уточнила, що особливо їй подобається кіно з маніяками, розчленовуванням, тобто те, де багато крові.

Автор сценарію, продюсер і режисер фільму Сюзанна О'Брайен зазначила, що роль не писалася спеціально під Валерію. На відео з Барбі натрапив на YouTube її асистент, і О'Брайен зрозуміла, що це – точно її Наташа.

Вона залишилася в захваті від того, як Валерія працювала на знімальному майданчику, витримуючи по 12 годин роботи нарівні з професійними акторами. О'Брайен зазначила природні механічні рухи Лук'янової, її зовнішність і те, як "вона дуже природно вбивала по команді, їй просто це подобалося".

images