Новини про зірок
Подобається

Марія Єфросиніна спробувала говорити українською. Ось що з цього вийшло (фото і відео)

12/07/2016     Автор: Катерина Гук
Марія Єфросиніна спробувала говорити українською. Ось що з цього вийшло (фото і відео)

Телеведуча відзначила найстильніших людей Львова 

Марія Єфросиніна спробувала говорити українською. Ось що з цього вийшло, повідомляє Корупція.Стар

-Маріє, сьогодні перед тобою вся львівська краса, всі красуні. І ти за словом у кишеню не полізла. Кожна від тебе отримала на горіхи.

-Трохи було, але правильно отримали, одна у спідньому вийшла, інша — у пляжному капелюсі. Як я можу таке пропустити?

-Чим тебе сьогодні львівські панянки дивували?

-Вони всі дуже красиві, вдікриті, наша щира українська душа. А потрібно, щоб вона була нараспашку. Чому ми з тобой ховаємось, а вони все-все показують? Вони гарні.

-Сьогодні ти вела церемонію російською. Та, як виявляється, навіть львіська атмосфера на тебе впливає так, що ти починаєш говорити українською. Тобто, все ж таки можешговорити вільно. Чому не говориш?

-Я взагалі не вільно розмовляю, просто ми тут з ранку і в мене домовленість з чоловіком і з донькою, що ми будемо розмовляти українською. Бо Нана навчається в українській школі. Я просто хочу почути, як вона розмовляє. Іми забороняємо переходити на російську. Дуже смішно розмовляє мій чоловк, але він намагається. З осетинським акцентом одну фразу він вимовляє довго, але львів'яни терпляче чекають. А я ж лігвіст, швидко пристосувуюсь. Мені навіть приємно дуже з тобою так спвлкуватися, бо в Києві нам так не вдається.

-Попереду "Євробачення". Зараз не тільки обирають місто проведення, але й ведучих. Ти не хочеш на біс? Адже ти маєш досвід.

-В мене найскладніша ситуація, бо я там вже була і знаю, як це круто. Мене можуть цього разу не запросити, бо є інші ведучі, але це потрібно відчути на собі, це дивовижний досвід.

images (2)