Новини про зірок
Подобається

Дайвінг, коні, танці на пілоні: чим захоплюються українські зірки (фото)

12/07/2016     Автор: Катерина Гук
Дайвінг, коні, танці на пілоні: чим захоплюються українські зірки (фото)

Якою б прекрасною не була робота, без хобі жити нецікаво, навіть якщо ти артист. 

Українські знаменитості, виявляється, знаходять час на всілякі заняття, про які їх шанувальники навіть не здогадувалися раніше, передає Корупція.Стар

1
Співачка Злата Огневич дуже любить коней, спілкування з ними.
«Це приносить мені неймовірне задоволення. Іноді їжджу за Київ у кінні клуби, катаюся на конях і відчуваю прилив сил. Ну, дуже щирі тварини !», – ділиться артистка.

2
Обов’язковий атрибут кожного дня виконавця Віталія Козловського – це тренування у спортивному залі.
«Вони у мене практично щоденні за дуже рідкісними винятками. Не пропускаю навіть на гастролях: наявність спортзалу – це обов’язковий пункт мого райдера. Тому сміливо можу зарахувати спорт до моїх хобі», – каже Віталій.
Ще один цікавий напрям, який артист відкрив для себе кілька років тому – це йога, пластика за методикою Мухтара Гусенгаджіева.


«Дуже позитивно впливає на самопочуття, гнучкість тіла та й на здоров’я у цілому. У майбутньому хочу також спробувати дайвінг. Коли відпочивав у Єгипті, на Червоному морі – плавав з маскою і був вражений тим, наскільки красивим і різноманітним може бути підводний світ», – зазначає Віталій Козловський.
3
Коло інтересів співачки Lama не обмежується однією музикою, хоча, за словами артистки, вона була, залишається і буде для неї на першому місці.


«Свого часу через завантажений життєвий графік, коли вже через хвилювання, перевтому і стреси навіть відпочинок не завжди приносив нові сили, я почала цікавитися східною філософією. Це вплинуло на мій внутрішній світ і спонукало до духовного розвитку. Через деякий час я захопилася медициною, читаю багато літератури, зокрема дослідження різних медичних інститутів, які спрямовані на вивчення організму людини, його резервів, можливостей лікування без медикаментів та самовідновлення», –  говорить Lama.


Крім цього, зазначає співачка, керуючись власним досвідом і східною філософією вона має можливість допомагати іншим.
«Адже всі наші фізичні хвороби – є наслідком покалічених душ, і в першу чергу треба змінювати своє світобачення і проходити духовне очищення. Інколи навіть жартую, що якби не стала артисткою, то обов’язково була би лікарем», – ділиться Lama.

4
Дуже цікаве і незвичайне хобі у співачки Наталки Карпи – вишивка дитячих картин та вишивання бісером.
«Хтось займається йогою для релаксації і відновлення внутрішнього балансу, а мене вишивання заспокоює. Це ідеальне заняття, щоб сконцентруватися на ідеях та нових проектах», –  ділиться артистка.
За словами Наталки, картинки – нескладні, їх можна швидко закінчити і почати нові.
«Люблю їх дарувати друзям, а ще часто віддаю на благодійність» , – зазначає Наталка Карпа.

5
Колишній учасник дуету «Пара Нормальних, а зараз сольний виконавець, Артем Мех намагається вести спортивний спосіб життя.
«Люблю бігати, відвідую різні вуличні тренажери, турніки, бруси, велосипедні прогулянки», –  каже Артем.


Крім цього, артист захоплюється авіамоделюванням.
«Або точніше  – «повітряним хобі», починаючи із запуску звичайного паперового літака, закінчуючи серйозними, радіокерованими моделями», – додав Артем Мех.

6
Для знаходження гармонії і душевної рівноваги співачка і телеведуча Lilu пише картини маслом.
«Мене це дуже заспокоює», – каже співачка.
А ось для пізнання свого тіла і підтримки себе у хорошій формі, Lilu захоплюється pole-dance.