Новини про зірок
Подобається

Балерина Катерина Кухар: «Я не відчувала себе в безпеці в Парижі» (фото)

12/07/2016     Автор: Катерина Гук
Балерина Катерина Кухар: «Я не відчувала себе в безпеці в Парижі» (фото)

Вперше в історії представників з України запросили в Паризьку балетну консерваторію на державний іспит

Українська прима балерина Катерина Кухар була удостоєна честі вирішувати долю випускників паризької балетної консерваторії. Нещодавно балерина повернулася з Парижа і поділилася подробицями. Вперше в історії представників з України, в особі Катерини Кухар, запросили в Паризьку балетну консерваторію на державний іспит в якості журі, повідомляє Корупція.Стар

"Для мене велика честь бути в одному складі членів журі з легендарними французькими примами. На цьому іспиті своїх учениць представляла легендарна Ізабелла Серавола, вона для французів, як Майя Плісецька для нас. Відчувалося, що їй незвично довіряти долю своїх учениць представнику іншої школи і культури", – розповіла Кухар.

Цього разу балерина в Париж їздила без свого чоловіка Прем'єра Національної опери Олександра Стоянова. "Поки я проводила час в Парижі, Саша був з нашими дітьми. У цій поїздці мені його дуже не вистачало, у Франції зараз не так спокійно, як раніше. На центральних вулицях Парижа безпечно, але якщо ти заходиш трохи в глиб в пошуках бакалійних крамниць, можна натрапити на квартали біженців і ти потрапляєш у зовсім інший світ, країну і не відчуваєш себе захищеною. З кожним роком я бачу все менше і менше корінних французів і все більше емігрантів і біженців на вулицях Парижа. Відчувається напруженість через біженців, у яких до жінок своєрідне ставлення", – зізналася балерина.

90_main