Новини про зірок
Подобається

Нюшу через суд хочуть зобов’язати виплатити 19 мільйонів (фото)

11/07/2016     Автор: Катерина Гук
Нюшу через суд хочуть зобов’язати виплатити 19 мільйонів (фото)

25-річну співачку Нюшу звинувачують у завданні збитків зривом мюзиклу "Пітер Пен"

Нюша

Нюша

Нюша

Нюша

Нюша

Нюша

Нещодавно відновився конфлікт співачки Нюши і представників компанії "Академія чудес". Раніше 25-річна співачка Нюша вже виплатила компенсацію в розмірі 500 тисяч рублів компанії за те, що вона нібито зірвала виступ: мюзикл "Пітер Пен", повідомляє Корупція.Стар

Нюша Мала грати в мюзиклі "Пітер Пен" роль феї Дінь-Дінь. Цього не сталося, за словами продюсер мюзиклу Артура Шачнева, через артистку, яка не з'являлася на репетиціях. Він також натякнув, що Нюша такою поведінкою хотіла отримати більший гонорар, але контракт з нею було розірвано.

Нюша

 

 

 

 

 

 

 

Через деякий час Артур Шачнев повідомив про те, що компенсація в розмірі 500 тисяч рублів не покриває всіх витрат, яких зазнала компанія через Нюшу. Тепер з артистки вимагають 19 млн рублів. Не виключено, що питання вирішуватимуть через суд.

Артистка Нюша не згодна зі звинуваченнями. Вона найняла адвокатів, які зараз говорять про порушення умов договору з боку Шачнева.

Всі їхні претензії необгрунтовані. Зрозуміло, 500 тисяч ніхто не повертав, рішення було винесено за відсутності багатьох документів. До речі, гроші за куплені квитки глядачам досі не віддали. Тільки минулого тижня нам вдалося залучити до суду третю особу, яка до цього ніде не фігурувала. Саме ця компанія замовляла "Академії Чудес" постановку мюзиклу, фінансувала проект. З рахунків ж фірми Шачнева немає навіть виписок про те, куди йшли гроші, і надані лише копії, деякі – без підписів.

Ірина Гришина, адвокат співачок, розповіла "СтарХіту"