Новини про зірок
Подобається

Кіно втратило улюблену актрису (фото)

11/07/2016     Автор: Катерина Гук
Кіно втратило улюблену актрису (фото)

Актриса є палкою феміністкою і активно бореться за права жінок. У минулому році за просування своєї кампанії Уотсон потрапила в топ-100 найвпливовіших людей світу за версією журналу Time. Емма Уотсон отримала найбільшу популярність завдяки виконанню ролі Герміони Грейнджер у фільмі про чарівника Гаррі Поттера. Також актриса брала участь у фільмах «Ной», «Сім днів і ночей з Мерилін», «Добре бути тихонею», «Затемнення».

Емма Уотсон (25-річна британська актриса) напередодні оголосила, що на рік йде з кіно. Слід відзначити, що таке рішення прийняла в зв'язку з двома важливими аспектами, які є для неї на даному етапі життя дуже актуальними, передає Корупція.Стар

Першим актриса назвала бажання розвиватися інтелектуально і духовно: Емма Уотсон зазначила, що має намір багато вчитися і читати.

Нагадаємо, любов до саморозвитку дівчина могла отримати в Браунівському університеті, який вона закінчила в 2014 році за спеціальністю «англійська література». Також Емма Уотсон хоче більше часу приділяти своїй кампанії HeForShe.

3-56