Новини про зірок
Подобається

І вона туди ж: Марія Порошина заявила про готовність до … пластики

10/07/2016     Автор: Катерина Гук
І вона туди ж: Марія Порошина заявила про готовність до … пластики

Відома актриса днями поділилася зі своїми шанувальниками, що позитивно ставиться до втручання хірургів. Цілком імовірно, що в майбутньому Порошиній доведеться піти на цей крок, щоб залишатися потрібною актрисою.
Багато публічних людей, досягаючи певного віку, починають замислюватися про пластичні операції, щоб якомога довше здаватися молодими і красивими. 42-річна актриса Марія Порошина не стала винятком з цього правила. Нещодавно вона поділилася з шанувальниками своїми думками про хірургічне втручання, передає Корупція.Стар

За словами Порошиної, лягати під ніж чи ні — особиста справа кожного. Сама знаменитість не заперечує, що коли-небудь вдасться до подібних процедур, щоб залишатися затребуваною актрисою. При цьому Марія також зазначає, що деяким артисткам вдається чудово виглядати без будь-яких хитрощів.

«Для кіно важливо, щоб зовнішність була приємною і привабливою. Коли доживеш до певного віку, тоді потрібно буде дивитися, чи треба молодитися. Є чудові артистки, які нічого спеціально не роблять і виглядають цікаво. Вони красиві духовно, світяться зсередини і несуть старість, як подарунок. Вони вміють користуватися цим, розуміють, що потрібно робити в цьому віці. Це особистий вибір кожного, як себе відчувати і позиціонувати. Не можу сказати, що не скористаюся через п'ять років хірургічними втручаннями », — поділилася Порошина в своєму« Інстаграмі ».

480x497_0xc0a8399a_19522394731468152330