Новини про зірок
Подобається

Чому Басков так боїться сімейного життя?

10/07/2016     Автор: Катерина Гук
Чому Басков так боїться сімейного життя?

Микола Басков і його кохана Софі незабаром планують жити разом. Пара зустрічається вже три роки, але поки закохані живуть нарізно.

Микола Басков побудує екобудинок для коханої. Однак покупка будинку не означає, що співак збирається одружитися. За словами зірки, у сучасному житті шлюб вже віджив себе, передає Корупція.Стар

Микола Басков визнає, що розмови про весілля вони відклали приблизно на півроку. Цієї осені співакові виповниться 40 років, і він не виключає, що, пройшовши цей рубіж, змінить свою думку щодо одруження. Поки Миколу влаштовують вільні стосунки зі своєю обраницею, які приносять йому багато радості.

«Шлюб настільки зжив себе … Це штамп в паспорті … Ніхто ж не дасть гарантію. Ви подивіться, скільки пар одружуються раптово! А скільки людей розлучаються після 15-20 років шлюбу ?! », — зазначив Басков.

У Баскова є за плечима невдалий досвід подружнього життя. У 2001 році чоловік одружився на Світлані Шпігель, а в 2006 році у них народилася дитина. Однак через деякий час чоловік і дружина зрозуміли, що більше не можуть бути разом і почали шлюборозлучний процес. Микола рідко згадує про той період, коли він був одруженим чоловіком.

«У ньому були свої плюси, свої мінуси. Єдине, що я можу сказати: не потрібно поспішати в молодому віці одружитися. Все-таки це накладає на людину певний відбиток. Може бути, у когось і виходить щасливий шлюб, і люди разом все життя. Але для мене мій шлюб став відкритою раною. Тому я відтягаю момент одруження, щоб не наражатися на граблі заново. Але я не зарікаюся », — поділився артист. Незважаючи на таку думку про сімейне життя, Басков зізнався, що дуже хоче дітей. Співак розповів в інтерв'ю «Телепрограмі», що в найближчі рік-два він планує обзавестися спадкоємцями.