У плеєрі в зірки: що слухає Фоззі з ТНМК

09/07/2016     Автор: Катерина Гук
У плеєрі в зірки: що слухає Фоззі з ТНМК

Олександр Сидоренко рекомендує реп і російський рок, передає Корупція.Стар

Everlast
реп, рок, блюз
Ми любимо західну музику за те, що часто не розуміємо, про які дурниці там співають. Але є музиканти, яким віриш, лише приблизно здогадуючись про сенс їх текстів. Ось йому я вірю беззастережно і дуже радий, що довелося пару раз грати з ним на одній сцені.

Tori Amos
фолк-рок, джаз
Дуже талановита американська співачка, піаністка, композитор, автор проникливих пісень. Вона, як Ремарк, чистить душу абсолютним сумом. Восени я готовий її слухати по колу. Хоча з такою дощовою погодою навесні і і влітку, як у нас, для неї і осені не треба.

Beastie Boys
альтернативниый рок
Шкода, що вони вже ніколи не виступлять і до нас не приїдуть, адже в 2014-му припинили своє існування. Великі, божевільні, група-прапор! А їх знаменитий концерт в Глазго в 1999 році для мене і багатьох моїх знайомих-музикантів — просто еталон.

2Pac
реп
Справжня тварина — в хорошому сенсі цього слова, якщо ви розумієте, про що я. До сих пір не уявляю, як можна стільки встигнути до 25 років! Шкода, що його вже немає з нами, адже незважаючи на те, що він став одним з найуспішніших реперів світу, своєї межі він досягти не встиг.

БГ
російський рок
Я регулярно роблю добірки собі в машину і якось вирішив порахувати, чиїх пісень в них найбільше. Переміг, звичайно, Гребінь, він же БГ, він же "Акваріум", він же один з батьків-засновників російської рок-музики, без якого її зараз просто неможливо уявити.