Новини про зірок
Подобається

Експеримент: зірка шоу «Орел і решка» невдало випробувала народні засоби

09/07/2016     Автор: Катерина Гук
Експеримент: зірка шоу «Орел і решка» невдало випробувала народні засоби

Після одного сумного досвіду зірка воліє звертатися до професіоналів.

Регіна Тодоренко, ведуча програми «Орел і решка», вже півроку перебуває в кругосвітній подорожі. За цей час вона встигла спробувати на собі безліч незвичайних процедур краси і розповіла, які справили на неї найяскравіше враження, передає Корупція.Стар

«Найбільше мене вразили в одному з китайських б'юті-центрів, — ділиться Регіна. — Там мені провели дуже екзотичну процедуру для поліпшення кровообігу. Уявляєте, тобі на живіт кладуть рушник, потім клейонку, на клейонку ще один рушник, вимочений спиртом, — і … тут же підпалюють! Коли полум'я згасне, підпалюють знову. Чесно скажу, якісь поліпшення в шлунку я відчула відразу … Ще дуже сподобався тайський масаж, коли, по відчуттях, тебе, як конструктор, розбирають і збирають заново ». 


«У Кореї я купила гідрогелеві маски для обличчя — з колагеном, гіалуронової кислотою, секрецією равлика, — розповіла телеведуча. — Обличчя завдяки ним стає світлим, рум'яним, вологим. Ніхто не здогадається, що ти не спала 29 годин! У Кореї ж я купила вібромасажер для обличчя. І тепер кожен день рятую шкіру від зморшок. Адже в 26 років ботокс і мезотерапію робити, по-моєму, рано ».

Тодоренко розповіла, що раніше вважала за краще доглядати за шкірою за допомогою народних засобів, зволожувати обличчя всім, що під руку попадеться, — кавунами, огірками … Але після одного сумного досвіду воліє звертатися до професіоналів. «Знайомі розповіли мені, що дуже добре зволожує шкіру маска з полуниці, — ділиться Регіна. — Ось я і вирішила спробувати. Нанесла маску на обличчя, а коли її зняла, то злякалася: шкіра залишилася червоною! З тих пір вважаю за краще не експериментувати з народними засобами ».