Новини про зірок
Подобається

«Золотий трюк Кобзова»: циркова еліта з усього світу з’їхалася на ювілейний фестиваль в Одесу (фото)

08/07/2016     Автор: Катерина Гук
«Золотий трюк Кобзова»: циркова еліта з усього світу з’їхалася на ювілейний фестиваль в Одесу (фото)

В Одесі відбулося відкриття 5-го ювілейного міжнародного циркового фестивалю "Золотий трюк Кобзова"

7 липня Одесі відбулося відкриття 5-го ювілейного міжнародного циркового фестивалю "Золотий трюк Кобзова". На офіційну церемонію відкриття з'їхалася циркова еліта з усього світу — представники світових цирків, відомі режисери і продюсери, повідомляє Корупція.Стар

Відкривали фестивальну частину програми спеціальні гості: власники призу на міжнародному цирковому фестивалі в Монте-Карло — брати Пеллігріні.

Кобзов

У перший день фестивалю глядачі мали змогу насолодитися виступами 16 конкурсантів: учасники з Аргентини, України, Молдови, Франції, Румунії, Росії та Італії вийшли на українську циркову арену, щоб виконати свої номери в оригінальних жанрах перед журі і гостями.

Настрій глядачам задавали ведучі фестивалю "Золотий трюк Кобзова": головний режисер фестивалю Олег Капустін і ведучий одеської радіостанцііГрігорій Червоний. А ось налаштовував на лад гумору та позитиву під час конкурсної програми відомий у всьому світі комік з Чилі — Хуан Карлос Муньос Наварро.

Кобзов

Відзначимо, що з 7 по 10 липня в Одесі проходить 5-й ювілейний фестиваль циркового мистецтва "Золотий трюк Кобзова", у якому беруть участь кращі циркові номери з усього світу.