Новини про зірок
Подобається

Заради чого вагітна Блейк Лайвлі готова жертвувати своїм здоров`ям (фото)

08/07/2016     Автор: Катерина Гук
Заради чого вагітна Блейк Лайвлі готова жертвувати своїм здоров`ям (фото)

Актриса готова на будь-які жертви заради моди

Актриса і модниця Блейк Лайвлі недавно в інтерв'ю журналу Hamptons Magazine заявила, що, незважаючи на своє "цікаве положення", вона не в силах відмовитися від туфель з колекції Крістіана Лабутена, регулярно прикрашаючи свої ніжки взуттям на підборах заввишки в 12 сантиметрів, повідомляє Корупція.Стар

Як говорить актриса, модне взуття на підборах для неї — це найкращий спосіб розслабитися і зняти стрес. Незважаючи на думку лікарів, які стверджують, що вагітним протипоказано ходити на високих підборах, так як збільшується навантаження на хребет, багато сучасних модниці цією рекомендацією нехтують — і Блейк Лайвлі виявилася з їх числа.

Хоробрості Блейк Лайвлі не позичати. В даний момент вона займається промоушн свого нового фільму, трилера "Мілина", в якому актриса грає серфершу, атакували гігантської акулою (зйомки трилера Блейк завершувала, вже будучи вагітною). Актриса відвідує різні заходи, при цьому вона не відмовляється від обтягуючих суконь, під якими вже помітний кругленький живіт — і тих самих туфель на шпильках.

blake_lively