Новини про зірок
Подобається

Регіна Тодоренко невдало спробувала народні засоби (фото)

08/07/2016     Автор: Катерина Гук
Регіна Тодоренко невдало спробувала народні засоби (фото)

Після одного сумного досвіду зірка воліє звертатися до професіоналів

Регіна Тодоренко, ведуча програми "Орел і решка" вже півроку перебуває в кругосвітній подорожі. За цей час вона встигла спробувати на собі безліч незвичайних процедур краси і розповіла, які справили на неї найяскравіше враження, повідомляє Корупція.Стар

"Найбільше мене вразили в одному з китайських б'юті-центрів, – ділиться Регіна. – Там мені провели дуже екзотичну процедуру для поліпшення кровообігу. Уявляєте, тобі на живіт кладуть рушник, потім клейонку, на клейонку ще один рушник, вимочений спиртом, – і … одразу ж підпалюють! Коли полум'я згасне, підпалюють знову. Чесно скажу, якісь поліпшення в шлунку я відчула відразу… Ще дуже сподобався тайський масаж, коли, по відчуттях, тебе, як конструктор, розбирають і збирають заново". Регіна завжди ретельно доглядає за своїм обличчям, тому в подорож намагалася доглядати для себе всілякі косметичні новинки.

"У Кореї я купила гідрогелеві маски для обличчя – з колагеном, гіалуроновою кислотою, секрецією равликів, – розповіла телеведуча. – Обличчя завдяки їм стає світлим, рум'яним, вологим. Ніхто по твоєму вигляду не здогадається, що ти не спала 29 годин! У Кореї ж я купила вібромасажер для обличчя. І тепер кожен день рятую шкіру від зморшок. Адже в 26 років ботокс і мезотерапію робити, по-моєму, рано".

Тодоренко розповіла, що раніше вважала за краще доглядати за шкірою за допомогою народних засобів, зволожувати обличчя всім, що під руку попадеться, – кавунами, огірками… Але після одного сумного досвіду воліє звертатися до професіоналів. "Знайомі розповіли мені, що дуже добре зволожує шкіру маска з полуниці, – ділиться Регіна. – Ось я і вирішила спробувати. Нанесла маску на обличчя, а коли її зняла, то злякалася: шкіра залишилася червоною! З того часу вважаю за краще не експериментувати з народними засобами".

32_main