Новини про зірок
Подобається

Оля Полякова подарувала чоловікові захід за $ 15 тисяч (фото)

08/07/2016     Автор: Катерина Гук
Оля Полякова подарувала чоловікові захід за $ 15 тисяч (фото)

Столиця Великобританії вразила артистку своєю архітектурою

Суперблондинка днями повернулася з Лондона, куди вирушила всією сім'єю, щоб відзначити день народження коханого чоловіка, повідомляє Корупція.Стар

За традицією Полякова подарувала чоловікові захід, забронювавши столик в престижному видовому ресторані британської столиці. "Я думаю, Вадику сподобався мій подарунок. Ця поїздка обійшлася в 15 тисяч доларів! – Прокоментувала співачка. – Мені дзвонять подруги і запитують: як відпочила? А хіба поїздку в Лондон можна назвати відпочинком? Ми ж цілими днями ходили по якимось музеям, виставкам, в опері були… Це не відпочинок, це отримання нової інформації".

Столиця Великобританії вразила артистку своєю архітектурою і захопила настільки, що Полякова навіть не подумала про шопінг і не зайшла ні в один магазин, проте все одно витратила більше грошей, ніж взяла з собою. "Нам ніколи не вистачає коштів, тому що я на відпочинку не звикла дивитися на цінник. І в цій поїздці до Лондона нам знову пересилали гроші, два рази", – зізналася Полякова.

Також співачка зазначила, що любить подорожувати, але не представляє відпочинок без своєї сім'ї. У всі поїздки артистка відправляється разом з чоловіком і дітьми.

90_main