Новини про зірок
Подобається

Ольга Фреймут «діставатиме» міських чиновників (фото)

08/07/2016     Автор: Катерина Гук
Ольга Фреймут «діставатиме» міських чиновників (фото)

Народний "ревізор" Ольга Фреймут почуває себе затісно, інспектуючи готелі та ресторани. Незабаром білявка презентує новий проект, у якому масштаби її діяльності будуть значно ширшими.

Вже цієї осені Фреймут буде перевіряти українські міста, аби визначити, наскільки комфортно там жити звичайним громадянам, повідомляє Корупція.Стар

Повідомляється, що особисто, а також за допомогою таємних агентів Ольга Фреймут перевірить навчальні заклади, медичні установи, чистоту доріг, повітря і води, оцінить безпеку і якість закладів харчування. Не залишиться без уваги і життя міської еліти. У новому проекті ведуча з'ясує, наскільки чесні міські чиновники перед громадою.

Ведуча впевнена, що українські міста можуть жити краще, якщо для цього максимально об'єднати зусилля місцевих громад і не боятися брати на себе відповідальність за покращення життя.

Після візитів та перевірки, за допомогою професіоналів для кожного проінспектованого міста буде складено детальний план розвитку, який допоможе йому стати більш успішним.

images (2)