Новини про зірок
Подобається

Гвен Стефані розповіла про те, як чоловік три роки зраджував їй з нянею (фото)

08/07/2016     Автор: Катерина Гук
Гвен Стефані розповіла про те, як чоловік три роки зраджував їй з нянею (фото)

Співачка ледь не збожеволіла

46-річна зірка фільму Скорсезе "Авіатор", американська співачка і актриса Гвен Стефані, розповіла в інтерв'ю журналу Harper's Bazaar, через яке пекло пройшла, дізнавшись, що чоловік їй три роки зраджував з прислугою, повідомляє Корупція.Стар

За словами екс-фронтвумен групи No Doubt, її світ було зруйновано, коли з'ясувалося, що чоловік, музикант Гевін Россдейл, батько трьох її синів, був з нею, м'яко кажучи, нечесний. "Коли все "спливло", я просто не знала, як мені далі жити.

Це було пекло: шість, сім, вісім місяців суцільний тортури. В цьому році мої батьки відзначили "золоте" весілля ", і я завжди хотіла таку ж сім'ю, як у них — міцну. Але мрії розсипалися … Я немов збожеволіла: сім'я — в руїнах, і Гевін забирає синів на півдня. ..У голові постійно крутилося питання: "Так за що мені все це? Що я такого зробила? ", — Говорить Стефані.

Вина краху — на совісті 27-річної австралійки Мінді Манн, яка пропрацювала на музичну подружжя в цілому сім років, при цьому три останні роки доглядаючи, як виявилося, не тільки за дітьми подружжя. "Мене лише думки про дітей і робота підтримували, давали сили далі рухатися. Я вірю в Бога — мене з дитинства так виховали: встаєш на коліна і молишся. В результаті молитва допомогла пережити зраду і нарешті зустріти іншого, по-справжньому надійного чоловіка . Блейк став мені в той важкий період опорою і знову дав надію на світле майбутнє ", — зізналася Гвен.

скачанные файлы (12)