Зіркові скандали
Подобається

Відверте зізнання: відому російську співачку жорстоко згватували (ФОТО)

08/07/2016     Автор: Ігор Нагорний
Відверте зізнання: відому російську співачку жорстоко згватували (ФОТО)

Співачка  зізналася в тому, що стала жертвою сексуального насильства, коли їй було 8 років, повідомляє Корупція.Стар

Аніта Цой опублікувала свою історію на Facebook в рамках акції "Я не боюся сказати". Те, що сталося залишило серйозний слід в пам'яті виконавиці, в результаті якого вона довгий час боялася чоловіків.

"На підтримку акції? # ЯНеБоюсьСказати? Хочу розповісти вам свою історію. Я з дитинства була дуже рухливою дитиною. Я любила лазити по деревах, грати в квача, хованки і тому, опинитися в безлюдному місці для мене було нормою. Один раз, у дворі ми грали в хованки. Нас було чоловік 6. Я побігла ховатися між старими гаражами і тут сталося це … Він виявився прямо навпроти мене.
До сих пір пам'ятаю його неприємний запах і засмальцьоване волосся. А його мозолиста рука гарячково смикала в області паху. Я розгубилася і не змогла упустити ні слова. Він блиснув своїми очима і сказав мені: "Дівчинка, йди, я тобі дещо покажу".
Мені тоді було 8 років і цікавість узяла верх. Я підійшла до нього і моє обличчя виявилося якраз на рівні його паху. Потім пішов набір стандартних дій збоченця. В той момент я ще більше впала в ступор і не могла навіть поворухнутися. Про себе я подумки почала кликати на допомогу маму. Потім різкий клацання, і я прийшла в себе і різко втекла. Ця історія залишила слід у моїй душі надовго. Протягом декількох років я боялася всіх чоловіків. Але в результаті я виявилася сильнішою своїх страхів і зуміла це пережити. Сьогодні я підтримую акцію # яНеБоюсьСказать І вважаю, що людина має право "закричати" на всю країну від свого болю. Якщо ця біль руйнує його життя і йому ніхто не може допомогти ", — написала Аніта.

 

Співачка зізналася, що їй знадобилося багато часу, щоб надалі забути про те, що трапилося. Але вона знайшла в собі сили пройти через це, і зуміла пережити жорстокий напад.

maxresdefault