Новини про зірок
Подобається

Анастасія Волочкова нарвалася на критику за голе селфі перед дзеркалом (фото)

08/07/2016     Автор: Катерина Гук
Анастасія Волочкова нарвалася на критику за голе селфі перед дзеркалом (фото)

На фото не видно фігури балерини

Балерина Анастасія Волочкова любить потішити своїх підписників в соцмережах: то на шпагат сяде, то у відвертому одязі сфотографується, то заспіває щось. Але останнім часом вона почала все частіше публікувати гарячі знімки, де позує оголеною, повідомляє Корупція.Стар

"І ще що-небудь напишіть мені", — підбила Волочкова своїх шанувальників, підписавши голе Селфі, зроблене в кімнаті перед дзеркалом.
Варто відзначити, що балерина вже звикла до нападок з боку підписників, які часто критикують її за відсутність смаку, фігури, за невміння танцювати і співати.

При цьому вона точно впевнена, що їй всі заздрять.

Новий знімок не обійшли стороною і закидали критичними коментарями схожого характеру.

jpg_295

"У вас така дочка чудова, красуня, скромна дівчинка …. мені б було соромно якщо б моя мама викладала такі фотографії і ладно були б гарні, але ж ганьба якась всюди груди свої тримає голі. Так вже не закривай! Ось дивишся на чиїсь фото в купальниках і захоплюєшся, а вам хочеться сказати одягнися "," Невже у всіх балерин така безформна фігура "," Ви ж мати Анастасія "," Блін це чоловік або жінка "," Мене ніякі голі фотки не бентежать. Але ця ексбіціонізмом попахує"," А де талія? " — Пишуть балерині в коментарях.