Новини про зірок
Подобається

Поліна Гагаріна поділилася великими змінами в житті і натякнула, що вагітна (фото)

07/07/2016     Автор: Катерина Гук
Поліна Гагаріна поділилася великими змінами в житті і натякнула, що вагітна (фото)

Співачка Поліна Гагаріна одна з тих артисток, яка абсолютно спокійно може не тільки вийти на вулицю без косметики, але і з'явитися без мейк-апу на великому заході.

Дівчина продемонструвала природний вигляд, завітавши на свято морозива в ГУМі, компанію їй склав син Андрій, повідомляє Корупція.Стар

Але і сьогодні Гагаріна вирішила просто порадіти сонячному дню, помітивши, що шанувальникам варто чекати якихось новин. "Привіт всім. Як приємно, коли виходить сонечко, відразу світ забарвлюється в абсолютно нові фарби! Чекайте сьогодні новин! Слідкуйте за моєї стрічкою. # Полінагагаріна # зміни # всесамоелучшее" — написала співачка.

Велика частина прихильників тут же почали навперебій обговорювати, які ж зміни могли статися в житті Гагаріної. Перемогла, як зазвичай, версія про вагітність. Аргументи вагомі — 9 вересня триватиме два роки, як Поліна вийшла заміж за фотографа Дмитра Исхакова, і фанати з нетерпінням чекають, коли ж улюблена Поля піде в декретну відпустку.

Ми ж вважаємо, що в житті артиста є і інші приводи для гордості і радості, тим більше Поліна не стала б афішувати подібні новини. Ви як вважаєте?

2b933532df2b9b8f28f4325b0ddf1b66