Новини про зірок
Подобається

Ось чому Кейт Міддлтон не одягає дітей в брендові речі. Приклад для всіх нас! (фото)

07/07/2016     Автор: Катерина Гук
Ось чому Кейт Міддлтон не одягає дітей в брендові речі. Приклад для всіх нас! (фото)

Королівська сім'я — це орієнтир для всіх жителів Великобританії. Члени династії є прикладом для своїх співгромадян, тому на публіці повинні виглядати бездоганно.

Проте папарацці, зробивши безліч знімків Кейт Міддлтон з дітьми, з подивом виявили, що вона ніколи не одягає малюків в продукцію відомих брендів, повідомляє Корупція.Стар

Коли журналісти звернулися за роз'ясненнями до дружини принца Вільяма, та назвала 5 причин, чому вона не користується послугами всесвітньо відомих виробників одягу.

По-перше, відмінною рисою королівської династії є консерватизм. Тому спадкоємці британського престолу з самого юного віку повинні одягатися відповідно до свого високого статусу, а не вбиратися в яскраві модні шмотки.

По-друге, королівське подружжя свято шанує спадкоємність поколінь. Так, маленького Георга часто наряджають майже в такий ж одяг, який в дитинстві носив його батько. Це дуже мило і зворушливо!

По-третє, незважаючи на статус, Кейт і Вільям змалку прищеплюють своїм дітям скромність. Маленькі Георг і Шарлотта не повинні відчувати себе вище за інших діток.

По-четверте, спадкоємці престолу повинні виділятися своїми внутрішніми якостями, а не багатством гардеробу. Кейт Міддлтон навіть не бачить нічого поганого в тому, щоб кілька разів з'явитися на публіці в одному і тому ж одязі.

По-п'яте, Кейт Міддлтон не хоче, щоб фірми робили собі рекламу на тому, що одягають спадкоємці королівського престолу.

2 (1) 3