Зіркові скандали
Подобається

Ксенія Собчак шукає… репетитора

07/07/2016     Автор: Катерина Гук
Ксенія Собчак шукає… репетитора

Відома телеведуча, 34-річна Ксенія Собчак народилася в інтелігентній родині. Її батько в 90-х роках був мером Санкт-Петербурга, а мама істориком. Світська левиця отримала блискучу освіту. 

Вона закінчила школу при РГПУ імені А. І. Герцена, потім поступила на факультет міжнародних відносин СПбДУ, а через два роки перевелася в Москву, де заслужила ступінь бакалавра. У 2004 році Ксенія Собчак з відзнакою закінчила магістратуру МДІМВ за напрямом «політологія», передає Корупція.Стар

Але у своїх постах у соціальній мережі Інстаграм дівчина часто припускається грубих помилок. 

На це звернув увагу один з користувачів і написав: «Ксюша, Ви така красива, розумна! Так добре вмієте говорити! Але Вам все-таки необхідно займатися з репетитором з російської мови, щоб він Вам пояснив, чому слово «майстер-клас» пишеться через ДЕФІС, який Ви пропустили. Крім того, звертання завжди виділяються комами. Союз «адже» використовується переважно в розмовній мові, і його небажано використовувати в різноманітних публікаціях. Невже в МДІМВ так погано вчать? Тим більше Ви працюєте в якості журналіста. ТЕРМІНОВО шукайте репетитора!».