Плітки
Подобається

Кейт Міддлтон побила Анджеліну Джолі (ФОТО)

07/07/2016     Автор: Ігор Нагорний
Кейт Міддлтон побила Анджеліну Джолі (ФОТО)

Закордонні журналісти та численні шанувальники стурбовані надзвичайною худобою дружини британського принца Вільяма, герцогині Кетрін. На думку деяких уважних фанатів, Кейт стала худіша Анджеліни Джолі, повідомляє Корупція.Стар

В середині червня Кейт Міддлтон і принц Вільям вийшли в світ на благодійному вечорі в Норфолку. При цьому численної пресі буквально стало не по собі від зовнішнього вигляду герцогині Кетрін. 34-річна дружина британського принца виглядала на всі 45!

Надбавка у віці стала результатом сильної худорлявості Кейт. З-за втрати ваги на обличчі Міддлтон виникли не тільки чорні кола під очима, але і зморшки.

Після того, як подарувала Вільяму сина Джорджа і дочку Шарлоту, Кейт продовжує худнути. Нібито всьому причиною безліч турбот, причому не завжди пов'язаних з дітьми.

Зокрема, мова йде про обов'язки члена королівської сім'ї, які нібито Кейт виконує не так активно, як того вимагає Єлизавета II. Не додають оптимізму і регулярно з'являються в пресі чутки про слабночому інтересу до Кейт її чоловіка Вільма.

267806_2

У підсумку, як міркують репортери, герцогиня Кетрін стала дуже погано виглядати, незважаючи на незмінно стильні і цікаві вбрання, в яких та хизується на публіці.

Хтось запідозрив, що у Кейт може розвиватися анорексія. А численні шанувальники Кейт Міддлтон по всьому світу визнали, що вона буквально побила голлівудську актрису Анджеліну Джолі за титул самої худої знаменитості.

Дійсно, плоска з усіх боків Кейт виглядає надзвичайно худою і виснаженою. Відвідуючи або роблячи благодійні заходи візити, Міддлтон сяє широкою посмішкою, але, на думку уважних журналістів, ці виходи – найсильніший стрес.

А з урахуванням можливих проблем в особистому житті самопочуття Кейт можна назвати гнітючим. В оточенні королівської сім'ї ходять розмови, що Кетрін необхідна термінова допомога психолога.

Найцікавіше, що в даний час порівняння Кейт Міддлтон і Анджеліни Джолі як ніколи актуально. Справа в тому, що голлівудська знаменитість нарешті хоч трохи набрала вагу.

Нещодавно як посол доброї волі ООН Анджеліна Джолі з'явилася в Держдепартаменті США. Для цього вона обрала сірий костюм, який підкреслює помітно округлі груди і стегна артистки.

Обличчя Анджеліни також перестало бути худим і виснаженим. Актриса посміхалася журналістам, сяяли її очі – вона виглядала абсолютно щасливою та задоволеною життям.

Однак і на цей раз журналісти не задовольнилися позитивними змінами в актрисі. Репортери і шанувальники стали гадати, як Анджеліна зуміла так швидко набрати вагу.

"Такі скачки ваги можуть говорити про проблеми в гормональній системі, що дуже небезпечно для жінки!" – заявили акули пера.