Зірка тижня
Подобається

У Дівчини Бонда день народження: кращі образи фатальної красуні (ФОТО)

06/07/2016     Автор: Катерина Гук
У Дівчини Бонда день народження: кращі образи фатальної красуні (ФОТО)

У середу, 6 липня, французькій актрисі Єві Грін виповнилося 36 років.

Дівчина стала знаменитою після дебюту в еротичній драмі "Мрійники". Але справжню світову славу їй принесла роль дівчини Бонда в "Агент 007. Казино Рояль", передає Корупція.Стар

Дочка французької актриси Марлен Жобер Єва Грін ніколи не приховувала, що хоче зніматися в Голлівудському кіно. Європейськеа зарозумілість і неповага до американських фільмів їй непритаманні.

Зазвичай Єві дістаються ролі фатальних красунь — пристрасних, зухвалих, владних. Але в житті дівчина не любить поспіху, обожнює сидіти вдома і слухати класичну музику.

"Я як печерна жінка. Я б хотіла веселитися в великих громадських місцях, бути дуже відкритою, але я не така. У школі моя сором'язливість була справжньою проблемою. Я не відчуваю себе комфортно. Я змушую себе виходити в люди. Якісь заходи є частиною моєї роботи. я сприймаю їх як гру. В іншому випадку я майже невидимка. я віддаю перевагу залишатися непоміченою ", — розповідала Грін про себе.

Крім ролей в кіно, Єва є лицем провідних брендів індустрії моди та краси. Її портрети використовуються в багатьох рекламних постерах засобів по догляду за собою.

"Мені подобаються фотознімки, на яких я виглядаю ідеально, а не як зазвичай, на яких я жіночна, гламурна, загадкова, а не така як у звичайному житті. Я терпіти не можу приходити на фотосесію, де мені кажуть бути природною, бути самою собою . я просто ненавиджу це. я люблю веселитися. мене злить, коли мене просять посміхнутися для фотографії. Звичайно ж, я посміхаюся в реальному житті, але робити це за вказівкою не те ж саме, що сміятися спонтанно. Краще я буду створювати щось зразок маленького фільму, розповідати невелику історію, ніж просто буду собою. У такі моменти я відчуваю себе оголеною ", — відкрила Єва свій секрет.

Пропонуємо розглянути найкрасивіші фотографії загадкової француженки.

222562 319743 354095 623971 721152 755504 852685