Отакої! Лобода в образі монашки (ФОТО)

06/07/2016     Автор: Катерина Гук
Отакої! Лобода в образі монашки (ФОТО)

Співачка Світлана Лобода надихнула шанувальника з Одеси на створення тату з її портретом в образі монашки з гайковим ключем у руках.

Днями Світлана Лобода відіграла кращий концерт літа в одному з одеських клубів. Деякими фотографіями з заходу співачка вирішила поділитися на своїй сторінці в Instagram, передає Корупція.Стар

Але особливу увагу шанувальників привернула фотографія, на якій Світлана стоїть поруч із незнайомим чоловіком, на плечі якого красується її портрет в образі черниці.

Як виявилося пізніше, таємничим незнайомцем виявився шанувальник Світлани Лободи — інженер-механік з Одеси, якому вдалося поспілкуватися зі співачкою за лаштунками після концерту.

— Після концерту, за лаштунками, мене чекав мій фан-клуб, один із членів якого представив своє тату з зображенням мого портрета, зазначивши, що ексклюзивний дизайн ескізу був розроблений ним особисто. Хлопець більшу частину свого життя провів на морі, де, за його словами, музика LOBODИ стає для нього джерелом натхнення і допомагає долати труднощі. Схвильовано попросив мене розписатися на його плечі і запевнив, що постарається якомога довше не стирати мій напис, — написала в коментарі до знімку Світлана Лобода.

qq3Bv_F7s3c UFieMpl0PK8