Новини про зірок
Подобається

Дочка Оззі Осборна в вишиванці назвала Україну серцем моди (фото)

06/07/2016     Автор: Катерина Гук
Дочка Оззі Осборна в вишиванці назвала Україну серцем моди (фото)

Келлі Осборн приміряла одяг українського дизайнера

Український дизайнерський одяг потихеньку завойовує іноземний ринок. Дизайнери з України впевнено підкорюють світову fashion-індустрію, пропонуючи вийти в світ в українському вбранні. А коли одяг наших дизайнерів вибирає світова зірка, тоді це вже конкретний результат, яким можна пишатися, повідомляє Корупція.Стар

Багато голлівудських зірок вибирають одяг від українських дизайнерів для виходу в світ. До числа знаменитостей приєдналася і дочка відомого музиканта Оззі Осборна. Келлі Осборн не тільки обрала і оцінила український традиційний одяг, вона ще й назвала Україну – серцем моди.

Келлі Осборн опублікувала знімок в соціальній мережі, де стоїть у платті-вишиванці. Також вона додала наступний коментар:

Люди можуть думати, що Нью-Йорк – серце моди, але я думаю, це Україна. Не можу повірити, що я перша знаменитість, яка одягла наряд від Юлії Магдич. Згадаєте мої слова, Юлія стане наступним героєм моди.

Написала Келлі Осборн

Відзначимо, що створенням одягу в Україні зайнялися навіть відомі артисти. Наприклад, Олена Кравець недавно повідомила про створення власної лінії одягу для вагітних.

13573639_1805500499669284_355596591_n