Плітки
Подобається

Телеведучий Олександр Педан став жертвою гіпнотизера (ФОТО)

05/07/2016     Автор: Яна Романська
Телеведучий Олександр Педан став жертвою гіпнотизера (ФОТО)

Педан зізнавався в коханні офіціантці

Телеведучий Олександр Педан зізнався, що вже встиг познайомитися з колегою по проекту "Зірки під гіпнозом" і навіть випробувати його здібності на собі. Олександр Педан став ведучим нового проекту, в рамках якого фахівець Володимир Єфімов буде гіпнотизувати зірок. Сам телеведучий визнається, що до останнього не вірив у силу гіпнозу, поки, нарешті, не познайомився з Володимиром.

"Ми зустрілися на так званій гіпновечері, – згадує Олександр. – Просто щоб поспілкуватися і познайомитися. І в процесі вирішили перевірити, наскільки я схильний до гіпнозу – адже завжди все перевіряю на собі, щоб добре розбиратися в тому, над чим працюю. І, скажу я вам, це було щось неймовірне! Руки стають важкими, тіло легшає, свідомість розкривається, і ти не розумієш, що з тобою відбувається. В принципі, я і досі не зрозумів, що сталося (сміється). Пам'ятаю, що говорив на арабській мові і геть забув українську та російську. Називав себе Ашмаком, зізнавався в коханні офіціантці (сміється). Загалом, мого скептицизму після цього здорово поменшало. Як виявилося після пробудження, процедура тривала не 5 хвилин, як мені здавалося, а 40. Все пройшло дуже весело".

Олександр зізнається, що самопочуття після сеансу гіпнозу у нього значно покращилося: він відчував себе натхненно і розслаблено. 

"Так, ніби мені "прочистили мізки"десь біля океану, – сміється ведучий. – Я не шкодую, що спробував це на собі. Тепер точно не побоюся взяти участь в експерименті в студії, і з задоволенням приєднаюся до гостей, якщо це буде потрібно". 

За словами ведучого, на відміну від шарлатанів, Володимир Єфімов, наприклад, ніколи за допомогою гіпнозу не ставить блок, наприклад, на шкідливі звички. 

"Він вважає, що це неправильно і шкідливо, – каже телеведучий. – Що потрібно лікувати корінь проблеми, а не блокувати її, адже в разі чого вона може "вилізти боком". Я його дуже поважаю за таку позицію".

32_main