Новини про зірок
Подобається

Леонардо Ді Капріо міг зіграти в «Рятувальниках Малібу» (фото)

05/07/2016     Автор: Катерина Гук
Леонардо Ді Капріо міг зіграти в «Рятувальниках Малібу» (фото)

Дізнайся, чому Леонардо Ді Капріо відмовили в ролі

Володар премії "Оскар" Леонардо Ді Капріо як ніхто інший знає, що таке поразка. Задумайся тільки через скільки номінацій він пройшов, щоб роздобути цю статуетку. Проте, Леонардо Ді Капріо зіграв ту роль, за яку йому присудили нагороду, повідомляє Корупція.Стар

З'ясувалося, що невдачі його переслідували з самого початку. Наприклад, Леонардо Ді Капріо хотів отримати роль в популярному серіалі "Рятувальники Малібу". Міг, але не отримав. Як повідомляє NME, на той момент, коли серіал мав велику популярність, то 15-річний Лео пройшов прослуховування на роль сина Мітча, персонажа Девіда Хассельхоффа.

Леонардо Ді Капріо потрапив до 10-ки найвпливовіших людей в індустрії розваг
Продюсер проекту Майкл Берк зазначив, що у Ді Капріо були всі шанси отримати роль, але Хассельхофф виявився проти. Своє рішення він аргументував тим, що Лео виглядає занадто дорослим і він буде старити самого Девіда.

65f_hasselhoffbaywatch

Місце Лео зайняв дев'ятирічний Джеремі Джексон, який зіграв пізніше в серіалі "Санта Барбара". Не дивлячись на це, Лео зміг домогтися успіху і всіх поставлених цілей. Його приклад доводить, що навіть якщо є невдачі, то не варто опускати руки.