Новини про зірок
Подобається

Дочекалися: Тетяна Литвинова поділилася подробицями свого весілля (фото)

05/07/2016     Автор: Катерина Гук
Дочекалися: Тетяна Литвинова поділилася подробицями свого весілля (фото)

Суддя кулінарного проекту "МастерШеф" (на телеканалі СТБ), 41-річна Тетяна Литвинова недавно вийшла заміж за бізнесмена Ярослава Труханова. Весілля пари відбулося у Львові.

На сторінці у Facebook відомий кулінар порадувала шанувальників ексклюзивними фотографіями і поділилася деякими подробицями святкування, передає Корупція.Стар 

Тетяна зізналася, що не хотіла пишного весілля. На свято Литвинова і Труханов покликали близько 30 осіб.

 

"Трохи розповім про саме святкування! Воно було зовсім невеличким, всього близько 30  гостей, тому всім, кого не було, сорі. Нам не хотілося пишно святкувати. Тільки рідні і найближчі друзі. Вперше побачивши готель (він піді Львовом), я закохалася і зрозуміла, що тільки тут… Тим паче, ми хотіли весілля вдома, тільки в коханій Україні. Місце приголомшливе, коли заїжджаєш за ворота, втрачається відчуття часу і розуміння, що ти в Україні… Ми багато подорожуємо, це не секрет, але таких розкішних місць, з прекрасним сервісом, чудовою кухнею, унікальним ставленням (тут кожного люблять і поважають, як дорогого гостя) ми не зустрічали. Все це, до речі, за цілком адекватну вартість. Ми шукали місце для весілля, у яке хочеться повертатися як в милий серцю дім, і ми його знайшли! Більше того, ми посадили виноградну лозу в яблуневому саду і тепер будемо навідуватися сюди, сподіваюся, щороку", – розповіла ведуча.

705205_tn 705206_tn 705207_tn 705208_tn 705209_tn 705210_tn 705211_tn