Новини про зірок
Подобається

Леонардо Ді Капріо збирається помстити Девіду Хассельхофу (фото)

04/07/2016     Автор: Катерина Гук
Леонардо Ді Капріо збирається помстити Девіду Хассельхофу (фото)

Актор практично виявився в складі команди проекту

Акторська кар'єра Леонардо Ді Капріо могла скластися зовсім інакше. Як зізналися творці популярного в 90-ті серіалу "Рятувальники Малібу", Лео, якому на той момент було 15 років, практично виявився в складі команди проекту, повідомляє Корупція.Стар

Ді Капріо повинен був зіграти екранного сина Девіда Хассельхофа, але в підсумку роль дісталася 9-річному Джеремі Джексону. "Ми вже були готові почати зйомки за участю Лео, але Девід подумав і відмовився, оскільки йому хотілося виглядати якомога молодше, а дорослий "син" цьому образу не сприяв би", – зізнався Майкл Берк.

Пізніше Ді Капріо отримав роль в серіалі "Проблеми зростання", в якому його і помітили продюсери "Титаніка". Що ж до Девіда Хассельхофа, то, як зазначив Берк, він також був проти участі в "Рятувальниках Малібу" Памели Андерсон. Акторові здавалося, що Playboy-зірка відштовхне шанувальників проекту: "Я не хочу, щоб в цьому серіалі знімалася дівчина з журналу Playboy. Шоу дивляться діти".

Крім того, за словами продюсера Дугласа Шварца, Девід боявся, що вся увага глядачів буде прикута до "великих грудей" Пем, а він відійде на другий план.

acffb756393720acbe19bd84fe0ca747