Плітки
Подобається

Невже актор Морган Фрімен одружився із онукою?

03/07/2016     Автор: admin
Невже актор Морган Фрімен одружився із онукою?

Морган Фрімен – легенда Голівуду. Його поважають. Його люблять. Його боготворять. Та чи така вже бездоганна репутація у актора?
  
Морган Поттерфілд Фрімен молодший народився 1 червня 1937. Актор, режисер, продюсер, лауреат премій Оскар, Золотий глобус, премії Гільдії Кіноакторів США. На його рахунку понад 100 фільмів, передає Корупція.Стар

Все дитинство маленький Морган марив сценою і акторською грою. У 8 років зіграв свою першу роль у шкільному театрі, а у 12 навіть працював на радіо!
Фільм «Вуличних хлопець», 1987 року приніс йому популярність, номінацію на Оскар і таке довгоочікуване визнання! З тих пір, мало не кожна стрічка з Морганом Фріменом стає відкриттям.

Він першим з темношкірих грає роль Бога – у фільмі «Брюс Всемогутній». І першим з темношкірих стає Президентом США – на екрані, звісно. Про те, що афроамериканець взагалі може очолити країну, багатьом тоді могло привидітися лише у сні.

Морган Фрімен був чотири рази одружений. Має чотирьох дітей и дев’ять онуків. Все, як у людей!

І раптом – Шок! Скандал! Стидовисько! Бездоганний Морган Фрімен розлучається зі своєю черговою дружиною заради… своєї молодої онуки! Преса на вухах! Йому 72, їй 27! Різниця у віці – 45 років! Нехай вона й прийомна онука, але ж він виховував її з пелюшок! Про їх роман і підготовку до весілля не написав лише лінивий! Віднині, на до цього ідеальній біографії Моргана Фрімена – величезна брудна пляма!

Фрімен довго мовчить. Він довго терпить знущання таблоїдів. І вперше не дотримує своєї обітниці ніколи не говорити про особисте. Актор дає спростування чуткам. Слідом за дідом, брудні плітки спростовує і його онука Ідена Хайнс.

Через декілька років преса ще напише про Моргана і його онуку. Таке – від чого волосся стане дибки і таке, що принесе ще більше болі, ніж невинні чутки про роман!

А тим часом, після цієї брудної історії Морган Фрімен мав б закритися від преси. Натомість, він навпаки стає більш відкритим. Зізнання, яке актор зробив виданню «Daily Beast» просто шокує світ. Зразковий Морган Фрімен – наркоман!
Більше того, актор не збирається зав’язувати із марихуаною і виступає за легалізацію цього наркотику. Він відкрито підтримує геїв і знімається в рекламному ролику на підтримку одностатевих шлюбів.

Актор живе на повну і активно далі знімається у кіно. Життя іде спокійно і розмірено. Та одного ранку все зміниться…

Його онуку, хрещену доньку Ідену Хайнс жорстоко вбито!

Все відбувалося як у жахливому кіно: 16 ножових поранень! Під час розправи вбивця, її колишній бойфренд, викрикував: «Диявол, забирайся геть!».

Ця новина сколихнула суспільство і затьмарила сонце для Моргана Фрімана. Світ уже ніколи не буде таким, як раніше…